• Enitiaa Nantes, France
  • ETH Zürich, Switzerland
  • University of Alberta, Canada
  • TU Delft, Netherlands
  • Bühler AG Uzwil, Switzerland
  • Agrotechnology & Food Innovations, Netherlands
  • KULeuven, Belgium
  • IFR, U.K.
  • University Lleida, Spain
  • VTT, Finland
  • KVL, Denmark
  • University Zaragoza, Spain
  • IMCB-CNR, Italy
  • University of Napels, Italy
  • CFRI, Hungary
  • Matforsk, Norway
  • Aarhus School of Business, Denmark
  • SIK, Sweden
  • CTCPA, France
  • CCFRA, U.K.
  • TNO-Qol, Netherlands
  • FRIP, Czech Republic
  • University Salford, U.K.
  • Resato, Netherlands
  • I&L Invest, Belgium
  • Unilever, Netherlands
  • Struik Foods, Netherlands
  • Procordia Food, Sweden
  • OPAL, France
  • CGPA PENY, France
  • University Montpellier II, France
  • INTI-Plasticos, Argentina
  • CSIR, South Africa
  • University of California Berkeley, USA
  • Instituto del Frio, Spain
  • Technische Universität Sofia, Bulgaria
  • University of Jordan Amman
  • CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique), France
  • ESEME (Equipe du Supercritique pour l'Environnement, les Matériaux et l'Espace), France
  • ICMCB (Institute de Chimie de la Matière Condensée de Bordeaux), France
  • TU Berlin, Deutschland
  • Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik, Deutschland
  • Max Rubner-Institut, Deutschland
  • TU München, Deutschland
  • Universität Hohenheim, Deutschland
  • Universität Karlsruhe, Deutschland
  • Universität Tübingen, Deutschland
  • Hochschule Hamburg, Deutschland
  • Westfälische Wilhelms-Universität Münster, Deutschland
  • Deutsches Institut für Ernährungsforschung